AND SINGER

ÖLVEDI GÁBOR

WORLD

PERCUSSIONIST

Üdvözöllek!

Séta egy Tibeti Templomban

Szeretettel várlak Benneteket ismét 108 perces, tibeti torokénekes meditatív koncertemre március 28-án a Tárogató Színpadon
Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Samsara Boulevard

Karácsonyi Nagykoncert

Öltöztessük ünneplőbe a szívünket közösen, hangolódjunk együtt a közelgő ünnepekre lélekemelő dallamokkal!

Transztánc és közös transz-zenélés a Samsara Boulevard-ral

Október után ismét Transz-estet tartunk március 8-án a Samsara Boulevard-ral! 

"A történéseknek mindenki egyszerre részese és teremtője; a cél elmerülni egymás világában; felfedezni az éntelenség és az egymásba oldódás mélységeit és csúcsait."
Az eseménybe mindenki kedve szerint csatlakozhat: táncolva, zenélve, de akár ülve, fekve, hallgatva... :)
Várunk szeretettel Mindenkit kortól függetlenül, zenei vagy táncos előképzettség nélkül is!

Karácsonyi Nagykoncert

Több, mint 500-an tiszteltetek meg bennünket a karácsonyi Samsara Boulevard Duplakoncertünkön december 8-án és 9-én!
Az első közel teltház, a második pedig teltház lett! Nagyon meghatódtunk, remélni sem mertük ezt a csodát!

A világ legjobb közönsége vagytok!

Mélyrelaxációs Fekvőkoncert

November 18-án újra "Gyógyító Erdő" mélyrelaxációs fekvőkoncertet tartunk a Samsara Boulevard-ral! Legutóbb nyáron az Everness Fesztivál óriási sátrában volt alkalmunk igazi fekvős fekvőkoncertet tartani, olyan sokan szoktatok mindig jönni ezekre a koncertekre is, így ez alkalommal átmegyünk a MagNet Ház 200 nm-es Hamvas termébe

Darbuka, frame drum, riq Workshop Budapesten

Hosszú idő után, ha nem is sűrűn, de újra elkezdek a szuper kezdőtől a szuperhaladóig :-) különböző szintű közel-keleti ütőhangszeres workshopokat tartani Budapesten! 

A workshopsorozat első alkalma november 11-én lesz, "Kezdő 1-es" és "Kezdő 2-es" szintű gyakorlóknak ajánlom!

A férőhelyek száma limitált, ezért a résztvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt tudtok megtenni:

Koronázási Ünnepi Játékok

"Igyekezz, hogy a szeretet alkotása legyél!" Idén is két teltházas bemutatót adtunk, 3000-en tiszteltek meg bennünket Székesfehérváron a II. András című előadásokon. Köszönet Szirtes Edina Mókusnak a gyönyörű zenékért, amelyeket idén is írt - mindig csodálatos a részese lenni és játszani őket!

Köszönet a szuper muzsikustársaknak, Szikora János rendezőnek és az egész alkotógárdának!

Babel Sound

A Babel Sound világzenei fesztiválon is bemutatjuk legújabb albumunkat a Holddalanap Zenekarunkkal, 2018. július 18-án, különleges vendégekkel! 

A fesztiválon idén sem maradhatnak el a minden évben nagy közönségsikernek örvendő, délelőtti gyermek mesék Gulyás Annával és az Évkerék Társulattal, amelyben egyedülállóan a világ legkülönbözőbb tájainak, népeinek ősi meséit adjuk elő interaktív módon, élő hangszeres kísérettel és az adott népekhez köthető népdalokkal.

Gyógyító Hang / Healing Voice

Hogyan lesz egy Olaszországban élő, magyar operaénekesnőből az egyik legelismertebb és megbecsültebb hanggyógyító?

Március 12-én hozz magaddal egy palack vizet és vidd haza a csodát!

Séta egy Tibeti Templomban

Október 5-én ismét útra kelhetünk Belső Szentélyünk felfedezésére.

Várlak szeretettel Tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs koncertemre! 

Séta egy Tibeti Templomban

Szeretettel várlak Benneteket ismét 70 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs koncertemre február 17-én a MagNet Közösségi Házban
Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Yemaya - ÚJ Lemez

Ebben az évben nagyon sokat kérték tőlünk, most végre elkészült a Samsara Boulevard legújabb lemeze, mely az egyik relaxációs koncertünk hanganyaga. 

Az alábbi linkre kattintva bele tudtok hallgatni a dalokba, valamint meg is tudjátok rendelni a lemezt!

Teltházas workshop

Telt házas lett a vasárnapi Darbuka Workshop, amelyet kezdő, vagy már rövidebb ideje gyakorló darbukásoknak, és keret dobosoknak tartottam. 🙏🏼
Elképesztően ügyes csapat jött össze, januárban folytatjuk kezdő 2-sel és a középhakadókkal is! 😉

Hála

Hálásan köszönöm Nektek, hogy az első szólókoncertemen teltház fogadott!

Számomra is és az első visszajelzések alapján is nagyon mély este volt! Sok szeretettel várlak Benneteket legközelebb is!

O.Z.O.R.A.

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy július 30-án, este 7h-kor más kiváló produkciók mellett a 10 tagú AVAR HORDÁVAL nyithattuk meg az O.Z.O.R.A. Fesztivált!

Everness Fesztivál

8 koncerttel és rengeteg spontán zenei találkozással idén is jelen lehettem meghívott vendégként az Everness Fesztivál egész hete alatt, ahol évről-évre jobban megismerhetjük egymást a közönségünkkel és, ahol egyre szebb és mélyebb kapcsolódással, gyógyulással és felszabadító oldódással ajándékoz meg bennünket Magyarország legnagyobb életmódfesztiválja! 

Hálás vagyok, hogy idén is ott lehettem!

PATAK

Forrástól a Tengerig

Március 1-én a Bethlen Téri Színház meghitt, varázslatos aurájú színháztermébe invitáljuk Fodor Rékával azokat, akik szeretik mélyen megélni és felfedezi a zene, a népdalok, az emberi hangok által megnyitott, szimbólumokkal teli tereket.

Darbuka, frame drum

workshop

Folytatódik a workshop-sorozatom! :)

Legközelebb március 31-én találkozhatunk, amikor is a Kezdő 2-es és Kezdő 3-as szintű dobolni vágyókat várom sok szeretettel!

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt tudtok megtenni:

Kezdő 2-es

Kezdő 3-as

Újra darbuka, frame drum, ujjcin workshop

A novemberi telt házas workshop után újra lesz lehetőség elmerülni a darbuka és frame drum világában január 20-án! 

A workshopsorozat következő alkalmával, január 20-án 9-12 óra között a teljesen kezdőket, néhány hónapja egyedül gyakorlókat várom szeretettel!

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt tudtok megtenni:

Om Tare Tuttare Ture Svaha

Fogadjátok szeretettel legújabb Samsara Boulevard videoklipünket, amelyet a lehető legtökéletesebb helyszínen, Taron, a Tara Templomban és a tari sztúpánál forgathattunk, hiszen engedélyt kaptunk rá, hogy ezen a jelentős buddhista szent helyen, Zöld Tara erőterében énekelhessük Nektek az egyik legfontosabb buddhista mantrát!

Intuitív hangutazás és gyógyító ceremónia

Két csodálatos ember és elképesztő zenész hívott meg vendégnek Európa turnéjuk első állomásának koncertjére Budapesten, november 10-én. 
Nem először muzsikálunk együtt 
Mitsch Kohnnalnal és Netanel David Goldberggel és remélem nem utoljára, hiszen olyan zenei műfajt és világot képviselnek, ami az itt és most valóságát hivatott megidézni és átadni a közönségnek.
Nincs ennél élőbb zenei műfaj. 

Séta egy Tibeti Templomban

Köszönettel a reményeinket felülmúló érdeklődéseteknek, a vasárnapi meditációs koncertemet a MagNet Házon belül átköltöztettük a legnagyobb, HAMVAS TEREMbe, hogy még kényelmesebb és teljesebb akusztikai és lelki élményben lehessen részetek! Szeretettel várunk Benneteket!

Ütős Fesztivál

Immár a III. Ütős Fesztivált rendezzük meg Agárdon, a Velencei-tó partján és az idei, 2018-as is kicsit talán még izgalmasabb lesz, mint az előző években!

A fesztivál művészeti vezetőjeként megtisztelő egy olyan szervező csapat tagjának lenni, akik ennyire szívből csinálják, szervezik, és a rendezvényt saját gyermeküknek érezve odafigyelnek a legkisebb részletekre is mind a tópartra látogatók, mind a fellépő művészek igényeit szem előtt tartva!

Öröm így fesztivált szervezni!

Integrál Európai Konferencia

Életrszóló élmények, barátságok szövődtek az egy hetes European Integral Conferenc-en, ahol zenei animátorként, a konferencia zenész csapatának tagjaként lehettem jelen Gánti Bence megtisztelő meghívására.

Rengeteg mély zenei és emberi kapcsolódás, megélés történt az 58 országból érkezett, 610 résztvevő között, köszönet érte a szervező csapat minden tagjának!

DRUM

SONG